Split kroatien

split kroatien

Split, Split-Dalmatiens län Turism: TripAdvisor har recensioner och artiklar om Split resor av turism. Split (italienska: Spalato, se även andra namn) är en stad i mellersta Dalmatien i Kroatien. Staden som är belägen på en halvö vid Adriatiska havet har invånare () och är huvudort i Split-Dalmatiens län. Split är befolkningsmässigt Kroatiens näst största stad, Dalmatiens ekonomiska centrum. I Split finns historia, stränder, god mat och stora möjligheter att resa runt på egen hand. Boka din resa till Split hos Ving.‎Split-området · ‎Radisson Blu Resort Split · ‎Hotell · ‎Fakta.

Split kroatien Video

Split in 4K Split omges av stränder. Kontakta din reseledare för mer information. Alla dina sparade platser healthinvest här i Mina resor. Kroatien Lansmans, 27 aug På den södra nzxt manta av ön blir hamnpromenaden bred och här finns flera restauranger med underbar utsikt över kanalen, havet och rockfolket som brer ut sig på andra sidan. Liten kamera gymshark kläder Vi åkte som ett par till När sorlet lagt sig i de trånga gränderna krävs det bara en gnutta fantasi och lite god vilja för att höra ekot av romerska sandaler som klapprar mot blankslitna gatstenar.

Split kroatien - som

En jetset-ö känd för sina vackra stränder, sitt klara vatten och inte minst sitt häftiga nattliv. Även om Diocletianus palats ofta används som en scen, en plats för skådespel och musik, är det allt annat än en kuliss. Kilometer av träbroar och skogsvägar möjliggör en nära upplevelse av sjöarna, grottorna och vattenfallen för alla besökare. Lottie Knutson är ett riktigt reseproffs. Flyger till split - Vart ska vi bo? Här kan du koppla av och njuta av sköna stränder och vacker natur. Diocletianus palats Diocletianus-palatsets källare  · Diocletianus akvedukt  · Gyllene porten  · Jupiters tempel  · Diocletianus mausoleum  · Bajamonti-Dešković-palatset  · Ärkebiskopens palats  · Gripeborgen  · Nationalteatern  · Universitetet  · Gregorius av Nin-statyn  · Pazar. split kroatien

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *