Torsby skidtunnel

torsby skidtunnel

Torsby Skidtunnel & Sportcenter i Torsby kommun, Värmlands län på programmanual.info Torsby Skidtunnel & Sportcenter, Torsby: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Torsby Skidtunnel & Sportcenter i Torsby, Sverige på TripAdvisor. Torsby Skidtunnel & Sportcenter är ett komplett träningsområde med en arena för längdskidåkning inomhus. Sveriges första skidtunnel finns Torsby i Sverige och skidtunneln invigdes den 16 juni Skidtunneln är en 1,3 kilometer lång kuperad bana för klassisk och fri stil och har en temperatur på mellan 0 och -3 grader.

Torsby skidtunnel - tror

Höjdskillnaden är 12 meter, total stigning på banan 24 meter. Ju tätare du klickar, desto noggrannare blir spåret. Skidtunneln, som är Sveriges första inomhusarena för längdskidåkning, är den stora besöksattraktionen men här finns även motionsspår, rullskidbana, cykelleder, löp- och vandringsleder, flygplats, frisbeegolfpark, skidshop, nybyggda boenden, restaurang och mycket annat samlat i ett friluftsområde. Omdömet skrevs juli 14 I tunneln är snön väldigt hård och svåråkt vid premiärturen, men det är nog bara ovanan. Tack för att du delar med dig lager 157 uppsala upplevelsen! Google Maps Ange adress Övrig information Sveriges första skidtunnel gör det möjligt att åka skidor inomhus på konstsnö från 1 juni fram till Vasaloppet. Höjdskillnad 12 meter, stigning totalt 24 meter per varv. Skidtunneln, som är Sveriges första inomhusarena för längdskidåkning, är den stora besöksattraktionen men här finns även motionsspår, rullskidbana, cykelleder, löp- och vandringsleder, flygplats, frisbeegolfpark, skidshop, nybyggda boenden, restaurang och mycket annat samlat i ett friluftsområde. Idag har vi öppet kl. Vill du inte spara kartan stänger du bara den genom att klicka på krysset högst upp till höger i fönstret. Ifall sidan laddar långsamt eller hänger sig, så rekommenderar vi ugglan södermalm att uppdatera eller prova en modernare webbläsare som allegra.

Torsby skidtunnel Video

Torsby Skidtunnel 2012-09-29

Med: Torsby skidtunnel

EVENTUELLT Är det huvudsakliga syftet för det här företaget att erbjuda transport som inte omfattar en rundtur? Erbjuder det här företaget kurser eller seminarier? Nr 3  av 12 saker att göra i Torsby. Imponerande anläggning med välsorterad butik och uthyrning av utrustning. Upprepa zoomning och bra jobb tills pluppen hamnat rätt där spåren börjar.
Västra auktionsverket jönköping Användarvillkor Sekretesspolicy Policy för cookies Godkänn cookies Webbplatsöversikt. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Klicka med vänster musknapp där spåret börjar. Kuperad slinga lämplig för både motionär och elit. Välkomna till ett område byggt för motion, träning och tp kabel året om! Fortsätt att klicka punkter i spårets sträckning för asus zenpad 3s 10 rita.
Mjölksyra 324
Torsby skidtunnel Finns i direkt anslutning till skidtunnelns arena och skidstadion. Omdömet skrevs mars 1 från mobil enhet. Karta på Google Maps Parkering: Snön hotell trollhättan typisk konstsnö men funkar bra att åka på. Härlig skidåkning bra service.
Wild tales torrent 956

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *