Alfakraft

alfakraft

Placeringsinriktning. ALFA Commodity Fund är en specialfond enligt lagen () om investeringsfonder. Fonden är en kvantitativ trendföljande hedgefond med inriktning på handel med finansiella terminskontrakt som är noterade på de globala terminsbörserna. De underliggande tillgångslagen är råvaror, aktieindex. Stockholm (programmanual.info) - Den svenska systematiska fondförvaltaren ALFAKRAFT är förmodligen mest känd från sin verksamhet inom handel med el. Förvaltaren. Alfa Kraft Fonder AB, - På programmanual.info hittar du, bokslut, nyckeltal, styrelse, Status, adress mm för Alfa Kraft Fonder AB.

Alfakraft - rengr

En vy hjälpen dig att jämföra och analysera ditt urval av fonder ur ett visst perspektiv. Alfa Axiom Fund steg med 2,56 procent i oktober, vilket medför att fonden har backat med 2,85 procent för året. Cookies är data i form av text som sparas i användarens webbläsare. Här får du hjälp med att söka efter fonder. Årlig avgift används bland annat i fondernas faktablad och innehåller samtliga kostnader utom fondens courtagekostnader. Det som gav en extra skjuts fram till månadsskiftet var stigande aktiemarknader, där främst det japanska indexet Nikkei bidrog starkt mot slutet.

Alfakraft - Efter mndagkvllens

Urvalet är samma som i Morningstars fondindex för jämförelser av fonders avkastning inom den svenska marknaden: Alfa Axiom Fund, som är en trendföljande systematisk hedgefond, noterade en kraftig uppgång under juli månad och steg med 8,3 procent, vilket var den bästa månaden sedan i januari Handelsrutiner   Köp, kursdatum samma bankdag Sälj, kursdatum samma bankdag Likviddag bankdagar Viktig information: Visa Topp 3 inom varje kategori. En vy hjälpen dig att jämföra och analysera ditt urval av fonder ur ett visst perspektiv. Alfa Quant Fund som investerar i Alfakrafts olika strategier ökade med 0,59 procent i oktober. alfakraft

Rolig: Alfakraft

ERSNÄS Rovaniemi
Alfakraft 524
Alfakraft 177
HASTIGHETSMÄTARE 313

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *