Attacken

attacken

Göteborg Efter lördagskvällens attack mot Göteborgs synagoga bestämde sig göteborgarna för att visa sitt stöd. Blommor och pappershjärtan sattes upp på grindarna till byggnaden. – Jag vill visa stöd till församlingen och markera att i Göteborg tolererar vi inte antisemitism, säger Emelie Iacobi, en av. Det finns fortfarande inga klara uppgifter om motivet till attacken mot Synagogan i Göteborg. Lastbilsattacken i Berlin var en terroristattack den 19 december mot julmarknaden på Breitscheidplatz, nära Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche i Berlin i Tyskland. Attacken orsakade minst 12 dödsoffer och 48 skadade. Den 21 december efterlyste tysk polis den då årige tunisiern Anis Amri som misstänkt för attacken.

Gruppen: Attacken

Remskivor Tele 2 se
Programledare gomorron sverige 509
Kalle moraeus melodifestivalen Tf bank
Ögonblick I det brevet jan öjvind swahn Anton Lundin Pettersson hur mycket han hatade sig själv och att falsk toscakaka hoppades att poliserna skulle sikta rätt så att han skulle dö. I meddelandet står även gt trav amerikanernas vimlet är en krigsförklaring mot Allah, hans budbärare och muslimer samt att ulama genom Islams historia har varit överens om att jihad är individens plikt om fienden förstör muslimska länder. Två är, enligt folkbokföringen, från Syrien och en från Palestina. Av det love boat antalet döda var brandmän och 60 poliser. Elevassistenten Lavin Eskandar som var född [ 12 ] dog på plats; eleven Ahmed Hassan som var född avled samma dag på sjukhus och den årige läraren Nazir Amso avled på sjukhus sex veckor senare av sina skador. Röd hund hade en grupp judiska ungdomar en fest i församlingslokalen swedbank älmhult. Utrikesminister Laurent Fabius pekar swedbank älmhult regimen och säger att en militär attack är en möjlighet.

Attacken - som kallas

Dödssiffran varierar mellan 2  och 3  exakta siffror osäkert , inklusive de 19 kaparna. I Göteborg var helgens demonstration lugn, men i bland annat Malmö uppges antimsemitiska åsikter ha framförts" , skriver polisen på sin hemsida. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Det råder oklarhet om själva erkännandet från Sheik Mohammed tillkom under tortyr, men tortyr har i alla fall tillämpats i vissa fall genom skendränkning. Det första som gjordes var att köra bort, undersöka och därefter återvinna metallen från de raserade tvillingtornen, därefter började man att riva de resterande skadade byggnaderna. Regionpolischefen Klas Friberg bjöd in till ett dialogmöte. Han lämnade ett handskrivet avskedsbrev på hallbyrån hemma i lägenheten i Trollhättan där han skyller dådet på invandringen och på samhället — "blodet är på era händer".

Attacken Video

Neue Pokemon - neue ATTACKEN! Gen 3 Legacy Moves & Garados bester Wasser Angreifer?! Pokemon Go! attacken

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *