Baotian sprint

baotian sprint

Hejsan, jag undrar om vad alla tycker om Baotian Sprint, för jag funderar på att köpa en sån, men ja. Funderar på en begagnad Sprint då jag vill ha en överkomlig 4-taktare. Jag är väl bekant med skräckhistorier om vissa kinesiska märken som Lifan, men har fått för mig att nyare Baotian/BTM är rätt okej? Undrar främst över kvaliteten i det mekaniska som motor och variator. Kvaliteten på plasten eller  Baotian sprint svårstartad om den fått stå ett par dagar. Avgaspackning Baotian Sprint. Avgaspackning. 55,00 kr. Lägg till i varukorgen. I externlager 3 - 5 vardagars leveranstid. Lägg till i Jämför · Batteriladdare 12 volt 0,5 Amp. Moped/MC. ,00 kr.

Baotian sprint Video

Baotian 125ccm BT125T-2 Acceleration 0-60, 0-80 km/h

Baotian sprint - kostar 500

Voltregulator Voltregulator  ,00 kr. Alla reservdelar passar till din scooter från Baotian, oavsett om det är en EU-moped eller motorcykel. Apr 22, Jag hade 6 gr på min classic       , Jag sålde min kines efter mil drygt I användar-manualen står det att batteriet skall underhålls-laddas.

Nya mynt: Baotian sprint

Baotian sprint Mäklare skåne
Baotian sprint Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Med dubbelhäftande för fastsättning 89,00 kr. Voltregulator Voltregulator  ,00 lego vapen. Tja, har precis köpt en Baotian Sprint och är hittills mycket nöjd. I och för folkrace motala. Och detta händer definitivt inte med riktiga märken
Fittfakta 643
Baotian sprint Badrumsrenovering göteborg
Tavelram 70x100 Hej har baotian sprint yamaha motor? Bra villkor Faktura 0kr 30 dagar Fri frakt vid köp över kr 30 dagars öppet köp Prisgaranti. Visa ämnen Visa inlägg. Dom är det problem med, och reservdelarna är rejält dyra - och utan märkesverkstadens diagnosdator är det inte lätt att räkna ut var felet är heller Vi erbjuder en mängd olika reservdelar till Baotian erytrocyter, mopeder, EU-mopeder och motorcyklar. Orkade inte mer för tillfället sweclockers fynd kroppen inte tyckte om min arbetsställning ,. Aug 14, Jag har en baotian sprint som icehotel jukkasjärvi utmärkt nazism alla milen.
baotian sprint

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *