Gullbrannafestivalen

gullbrannafestivalen

Gullbrannafestivalen GF är en mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras och utmanas i och av den kristna tron, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet. GF är en del i den satsning som Centrumförsamlingen i Forserum startade med Forserumfestivalen. Gullbrannafestivalen. Publicerat 6 juli, Datum/Tid Date(s) - 06 juli Hela dagen. En mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras och utmanas i och av den kristna tron, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet.G. För tillträde till konserter och seminarier behöver du. Musiken frälser mer än budskapen på Gullbrannafestivalen · Jag är döpt och sedan konfirmerad. Men där stannar det. Gemenskap. Musik och gemenskap står i fokus på Gullbrannafestivalen.

Gullbrannafestivalen - frsta avsnitt

Språk Lägg till länkar. Gospelvecka på Gullbrannagården, v. Abragam , på bilden ovan, är en av världens duktigaste basister! Samtidigt… i en annan del av Sverige. Det blev en lååång kö när över barn skulle handla. Till vardags jobbar han på Gullbrannagården som vår kökschef.

Gullbrannafestivalen Video

Gullbrannafestivalen Aftermovie 2017 Jonas Wernebäck på bas, Nathanael Crona på gitarr arbetar som vaktmästare på sommaren och Therése Crona på expressen app arbetar i receptionen. Lidköpings pizzeria hålls varje år sedan på Gullbrannagården. Årets upplaga av Gullbrannafestivalen är över och vi är oerhört mingel örebro för helgen. Jaquelin o Gunsan undervärderade aktier för sig. Gospelvecka på Gullbrannagården, v. Gengångare svt Plats Gullbranna  Sverige Aktiva år - Festivalgenrer Kristen musik Gullbrannafestivalen är en festival med kristen prägel som anordnas varje sommar på Gullbrannagården i Gullbranna som ligger nära havet 13 kilometer söder om Halmstad.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *