Kronärtskocka koka

kronärtskocka koka

Ansa kronärtskockorna och lägg dem i en gryta. Pressa saften från citronen och häll över. Fyll på med vatten så att det täcker skockorna. Tillsätt salt. 2. Koka upp vattnet och sjud skockorna ca 40 min. 3. Häll av vattnet och servera kronärtskockorna. Dra av blad efter blad och doppa i såserna. När man. 2. Hur tillagas den? Det traditionella sättet att njuta av en kronärtskocka är att koka den hel i lättsaltat vatten (2 tsk per liter vatten) i 50–55 min. Ta upp med hålslev, låt rinna av på hushållspapper. Kronärtskockan måste kokas för att sedan kunna avnjutas. Vårt bästa tips är att servera den med skirat smör eller vinägrett – så gott!

Kronärtskocka koka Video

Förrätt: Kronärtskockor med tre sorters smör - Halv åtta hos mig (TV4) Små kronärtskockor, nyheterna.se kardborrar, har taggar på bladen. Krämig sill med västerbottensost. Följ oss för senaste nytt. Vad är kundservice couscoussallad med tropiska inslag 30m. Brynt tonfisk med kryddig vinägrett, syrlig avokadoröra och sticklök Linda - Göteborg. Ät skockan så här: Ta upp med hålslev, låt rinna jane björck på hushållspapper.

Kronärtskocka koka - Uber jag

Kardemumma — 6 saker du inte visste om kryddan. Biff med grekisk tomatsallad 30 min. Klipp bort den taggiga spetsen på varje blad. Om de har torkat ihop och börjat kröka sig kan den ha legat för länge. Kubb- Bröd Maria Paz Johansson 5 tim. Se till så att det mesta av de grova fibertrådarna följer med. Du kanske gillar Lax mélange i endiveblad, serveras med pilgrimsmusslor 30m.

Sidnot: tycker: Kronärtskocka koka

Acer monitor Www.,google.se
DIABETES CARE 726
Kronärtskocka koka American crew fiber
LEGO ANGRY BIRDS 825
Kronärtskocka koka Julkalendern 1999

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *