Vattenkokare 12v

vattenkokare 12v

Jo, jag vet att det finns osv. Men min fråga är, vågar man använda en sådan till en Mercury Optimax 75 hk? Den ger enligt spec 60 ampere laddningseffekt. När man ligger i hamn går det ju bra med ett gasolkök, men under gång kan det ju va lite stampigt och därför skönt med en vattenkokare. Vad säger ni? Hos programmanual.info kan du handla VATTENKOKARE 12V 0,75L. Vattenkokare för bil, båt eller husvagn med 12 V-system. Automatisk avstängning när vattnet når kokpunkten. Torrkokningsskydd som stänger av vattenkokaren om den slås på utan vatten. Kopplas in med 12 V-plugg (21mm). Effekt: W. Kapacitet: ca 1 l. Kabellängd: 70 cm.

Vattenkokare 12v - Ceed

Posted September 12, Övrigt Tillbehör gummibåtar Reservdelar gummibåtar. När man ligger i hamn går det ju bra med ett gasolkök, men under gång kan det ju va lite stampigt och därför skönt med en vattenkokare. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten. Titta in i butiken. vattenkokare 12v

Vattenkokare 12v - har

Nåja föredrar att stanna , gå ur bilen och fika på en rastplats. Ursprungligen postat av båtflykting. Med motorn igång och en bra anslutning är den helt OK. Och sålänge du inte stoppar ner vattenkokaren i motorrummet och håller metallen på vattenkokaren mot motorblocket så blir det inga galvaniska strömmar alls. Har en Citat Inlägg av Alexander » mån aug 07, 8: För ett antal år sedan hade vi en vattenkokare man sandisk koppla till cigarettuttaget, men jag minns inte var jag köpte. Posted September 12, Kökshanddukar ämnen Visa inlägg. Vattenkokare för 12 V Vattenkokare för bilen Art. Väldigt mycket ström som definitivt inte passerar genom Jula-kokaren.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *