Mörkt kiss

mörkt kiss

Har du druckit alldeles för lite kan färgen bli mörkt gul. Du kan jämföra med koncentrerad saft – ju mer du späder ut den, desto ljusare blir vätskan. Observera att urinen kan bli rödfärgad om du har ätit rödbetor. Även godis och vissa läkemedel kan innehålla färgämnen som ger röd urin. 2. Vad beror det på. Vilken färg ditt kiss har kan säga mer om din hälsa än vad du har ätit. Mörk gul. Denna färg är allvarligare. Detta är ett tydligt tecken på att du behöver gå till din läkare. Denna färg påvisar att det finns ett problem i levern och det kan betyda att du har gulsot. Om du har detta symtom, titta på dina ögon. Se om de har också en gulaktig ton. Du kommer också att känna dig trött och må dåligt i.

Mörkt kiss - Kia

Att urinen luktar på ett annat sätt än man är vad vid är sällan något problem. Det kan också innebära att du har njursten. Är det farligt att gå och hålla sig? Även godis och vissa läkemedel kan innehålla färgämnen som ger röd urin. När du är gravid bör du undvika att rensa kattlådan så gott det går eftersom du kan få Toxoplasmos via parasiten Toxoplasma som finns i kattavföring.

Mörkt kiss - eller

Vi har alla hört det och själva sagt det till barnen. Livräddningssällskapet ger råd för hur du badar säkrare i sommar. Känsliga varnas för BILD: När man ligger ner fördelas vätskan i kroppen annorlunda än när man är uppe och rör sig. Ibland märker du mörk urin efter att ha ätit vissa livsmedel eller läkemedel.

Mörkt kiss Video

Playful Kiss - Playful Kiss: Full Episode 4 (Official & HD with subtitles)

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *