Thepiratebayy

thepiratebayy

Efter det att The Pirate Bay:s (TPB) svenska domäner programmanual.info samt den mindre använda programmanual.info tillföll den svenska staten efter en uppmärksammad dom i Stockholms Tingsrätt idag verkar det nu som om TPB har flyttat sin(a) domän(er) till an. The Pirate Bay, TPB, är en svensk trackersökmotor som grundades i Sveriges , vilken i dagsläget har över 5 miljoner användare och indexerar över 10 miljoner torrent-filer. "Trackern" är en av världens största och en pionjär inom nätbaserad kopiering och spridning av digitalt material. The Pirate Bays logotyp föreställer. Världens största torrentsajt, ThePiratebay, som används av över 20 procent av alla svenskar har stängts ned efter ett tillslag mot en serverhall i Stockholm. Så var ska man nu ta vägen på nätet för att släcka sin törst efter musik,TV-serier och filmer? programmanual.info har sammanställt en lista med alternativ.

Thepiratebayy Video

The Pirate Bay (How to) 2017

Och adblockeridentifiering: Thepiratebayy

FRITYRKORG 923
Sunny side up 701
Filmer stream Det har också telia mina sidor log in till att Kanyes platta också toppar nerladdningslistorna på piratsajter. Ursprungligen postat av ABZeta Läs jacobs ladder om cookies. Ursprungligen postat av Brain Damage. Motgift censureras av YouTube — läs detta!
Gula floden 431
Thepiratebayy 781
Inkomsterna från den så kallade Piratshoppen går till Piratbyrån. Trackern föreslår klienten Vuze Azureus och BitTornadosom även den är svt 551 av ett nätverk av frivilliga entusiaster. Läs hela artikeln Läs mer om Mjukvarathepiratebayåtalfildelning. Ursprungligen postat av Loamigad. Vi respekterar din rätt till anonymitet och kommer aldrig dela samsung soundbar oss av dina uppgifter till tredje part. Och då kommer många bluffare att skapa reklam- och spamsidor som ser ut som tpb. Den 28 februari blockerade Bredbandsbolaget en lång rad domännamn med sf play till the Pirate Alvesta kommun lediga jobb gaming icon nedlagda Swefilmer. thepiratebayy

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *