Pirate aby

pirate aby

Nu visar siffror att fildelningssajten The Pirate Bay, TPB, återigen är en de mest besökta hemsidorna i världen. Pirate bay får in drygt 19 miljoner kronor om året på annonsintäkter på sajten. Det framgår i förundersökningen till åtalet som kammaråklagare Håkan Roswall lämnade in på torsdagen. The Pirate Bay (Förkortas TPB, PB eller Pirate Bay). Anledningen till att vi väljer att gå igenom just The Pirate Bay och inte Tankafett eller någon annan liknande hemsida är att det har varit så mycket skriverier om The Pirate Bay. The Pirate Bay är en hemsida med ett bibliotek med adresser till vart olika filer finns att hitta på.

Pirate aby - Sprket

Artiklar med döda externa länkar Alla artiklar med döda externa länkar Portal: Läs hela artikeln Läs mer om Sajter , filmbranschen , the pirate bay. Den torrenten lades upp på TPB 25 mars och att den nu fyller tonåring verkar inte ha gått helt obemärkt förbi och en användare skriver i kommentarerna: Kritiken mot skadeståndet är främst grundad på att en nedladdad kopia ej kan anses vara en faktisk förlorad inkomst för skivbolagen, då varje nedladdning inte med säkerhet motsvarar en förlorad inkomst. Bodström och Eliasson förnekar att det skett några påtryckningar eller att aktionen skedde på deras initiativ. Genom sitt uppträdande mot medieindustrin, sin stora användarbas och framgång har sajten och männen bakom den vunnit stor popularitet även långt utanför Sveriges gränser. Sedan i slutet av förra veckan varnas användare för skadlig kod när de besöker vissa delar av torrentsajten The Pirate Bay.

Pirate aby Video

Netsky - Pirate Bay

Pirate aby - facit hand

Filmbranschen är förstås inte färdiga med sitt korståg och berättar i en intervju med IDG. De krävde att det skulle klarläggas hur förre justitieministern Thomas Bodström och hans statssekreterare Dan Eliasson har agerat efter de amerikanska påtryckningarna. Detta är kraftigt lägre än bolagens yrkanden. Det handlar med andra ord inte om någon direkt förmögenhet som TPB Den mest namnkunniga av sajterna är The Pirate Bay, vilka de övriga fyra är nämns inte. Bodström och Eliasson förnekar att det skett några påtryckningar eller att aktionen skedde på deras initiativ.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *