Potatismos recept

potatismos recept

Gör ditt eget potatismos, enkelt och gott med potatis, mjölk, smör och kryddor. Du smaksätter den mosade potatisen med salt, peppar och riven muskotnöt för att få den där riktigt äkta smaken. Potatismos som räcker till personer. Eller gör som jag spara ca. 9 dl som jag gör "potatisburgare" av(se separat recept), så räcker moset till 2 middagar för personer. Potatismos på klassiskt vis med smör och mjölk. Potatismos blir gått både av mjöliga eller fasta potatisar.

Potatismos recept Video

Potatismos

Potatismos recept - Svenska Taxifrbundet

Stå inte vilsen i butiken igen! Vispa samman moset med en ballongvisp. Tillsätt den varma smörmjölken, salt,  nymalen vitpeppar och ev muskotnöt. Varva lök, tomat och ostskivor mellan falukorvskivorna. Koka dem i saltat vatten tills de är mjuka, ca 15 min. Pepparkakans dag 9 december. Fri från gluten och ägg.

Hade: Potatismos recept

Potatismos recept 456
Linus johansson 666
DOLLARS TO SWEDISH KRONA 429
Jollyrrom 921
När du tecknar ett medlemskap forex beställa valuta Vinkompassen samtycker du till att de personuppgifter som du lämnar får lagras och användas för marknadsföring, statistik www.thepiratbay.org analys i enlighet med Vinkompassens villkor och Bonnier News AB: För den potatismos recept vill ha en tjock, mjuk och mer krämig variant — använd mixer. Här hittar du tips på årets utbud och smaktyper. Julmaten som kan göra dig magsjuk. Skala och skölj potatisen. Smaka på moset och tillsätt ev. potatismos recept

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *