Smedshagsskolan

smedshagsskolan

Alltid dubbla lärare, fokus på läsning och ständiga elevutvärderingar. Med en tydlig strategi har elevernas resultat vid Smedshagsskolan i Stockholm ökat markant. Från att ha dragits med dåligt rykte, är skolan nu så populär att alla inte kommer in. Vi på utbildningsförvaltningen arbetar utifrån visionen om en bra utbildning för alla barn i Stockholm, oavsett bakgrund. Stockholms stads skolor är öppna för alla. Elevernas förutsättningar, deras motivation, lärandet och vart de är på väg är vårt fokus. Stadens skolor är väl ansedda och det är alltid nära till en skola med hög. Mer information om urvalsgrunder, grundskola och skolgång hittar du på Stockholms stads (programmanual.info) och Skolverkets (www.​skolverket.​se (Länk till annan webbplats, programmanual.info)) programmanual.infoagsskolan är en kommunal grundskola. De kommunala grundskolorna antar. smedshagsskolan

Smedshagsskolan - stormen

Det kan vara nyttig information inför ditt eller ditt barns val av skola. Jag ser fram emot ett nytt läsår i positiv anda och att få lära känna er alla. Vårterminen Vårterminens första dag: På skolans Facebooksida skriver vi om vad som händer i korridorerna, klassrummen och omgivningen runt omkring. Läsårsdata Vårterminen Vårterminens första dag: Till huvudmenyn Har du kommentarer, tips eller förfrågningar:

Smedshagsskolan Video

BOXNINGSTRÄNING!

Smedshagsskolan - gymnasiet anvnde

Vårterminen Vårterminens första dag: Skolan på Facebook På skolans Facebooksida skriver vi om vad som händer i korridorerna, klassrummen och omgivningen runt omkring. Tillgänglighet i lokalerna Bemannad reception Entré och entréhall för rullstolsburen Hörselteknisk utrustning Ledarhund välkommen Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Tillgänglig hiss Toalett med plats för eldriven rullstol. Övergripande information för staden Bilder. Läxhjälp Nu startar läxläsningen! Läs mer om tillgänglighet. Resultatet är lugnare och mer fokuserade elever.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *